A begubózós téli hideg percek után, még ha a meteorológiai tavasz itt is van de még nem érzékeltük a hideg idő miatt vágyunk a változásra. Ha úgy érzed unod az otthonod, kicsit változtatnál rajta, akkor íme néhány tipp a változáshoz:

  1. Első feladat a selejtezés, majd a rendrakás, ezek nélkül sajnos nem lehet rendezett otthont kialakítani. Ha nehezen is de el kell kezdeni, tarts velem én is ezt teszem most tavasszal.
  2. A textíliák változtatásával nagyon sokat lehet változtatni, cseréld le a függönyt, válassz új díszpárnákat, mixelj különféle mintákat. A tanácsom, hogy légy merész!
  3. A dekorációk lecserélésével is nagy változást lehet elérni, legyen ez egy dísztárgy vagy egy új váza. Ha unod a faliképeidet, akkor nézz vidám színvilágú újakat.
  4. Nagyon trendik tavasszal a pasztell színek, a tavaszi virágzást idézik elő. Ezekről bővebben hamarosan egy külön blog bejegyzésem is lesz.
  5. Használj friss virágokat, legyen az egy tulipán csokor vagy bármilyen tavaszi virág, ezekkel életet viszel az enteriőrbe. Ha nem rajongsz a vágott virágért válassz egy cserepes jácintot vagy nárciszt vagy amilyen virágért rajongsz.

Ha úgy érzed elakadtál vagy kérdésed van, lakást felújítasz vagy tervezed de megakadtál, ebben az esetben tervezésen kívül tanácsadással is nagyon szívesen segítek, amely pár órát vesz igénybe de mégis nagyot lendít az előrelépésben! Szolgáltatásaimról itt olvashatsz bővebben.

Kép forrása: Maarten Deckers on Unsplash

Lakberendezési ötletek

Kép forrása: Kaboompics