HOME STAGING

Kiadásra, eladásra tervezve – A HOME STAGING lakberendezési szolgáltatás keretében segítek kihozni a maximumot kiadásra vagy eladásra szánt ingatlanából! Napjainkban óriási a kínálat az ingatlan piacon, éppen ezért hatalmas előnyt jelenthet, ha az Ön által eladni kívánt ház vagy lakás kiemelkedik a tömegből! Ugyanakkor egy jól felkészített ingatlant nem csak magasabb áron, de gyorsabban is lehet értékesíteni! Az elmúlt években szerzett lakberendezési tapasztalatommal szívesen segítek felkészíteni ingatlanát!

Hogyan történik a tervezés? A szóban forgó lakberendezési szolgáltatás első lépése egy személyes találkozó, melynek keretében egyeztetjük az ingatlan jelenlegi állapotát, illetve azt, hogy milyen mértékű változtatásra van szükség a kívánt végeredmény eléréséhez! Minden további munkafolyamat ettől függően kerül meghatározásra! A tervezés jelentheti csupán a stílus és a színek összehangolását vagy a berendezési tárgyak kiválasztását, de akár komplex berendezésig is terjedhet!

Ár: Kérjen egyedi ajánlatot! Az ár mindig az adott projekthez igazodik!

Ha megbízható, pontos és precíz lakberendezőt keres, akkor keressen bátran, segítek kihozni a maximumot kiadásra/eladásra szánt ingatlanából! Kattintson ide és vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén!

Nappali
lakberendezés
lakberendezés