LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS

Szakértő segítség az indulásban – A LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS szolgáltatás egy minimum 2 órás személyes egyeztetést foglal magába, melynek keretében segítek, ha elakadt, ha nem tudja, hogy merre induljon! Gyakran előfordul, hogy apró változtatásokkal is stílusosabbá és felhasználóbarátabbá tudunk tenni egy otthont! A fő lakberendezési stílus meghatározása, a vezérszínek kiválasztása vagy éppen néhány praktikus ötlet az elrendezésre tökéletes kiindulási alap lehet egy hosszútávon élhető és élvezhető otthon megteremtéséhez! Szakértő tudásommal és több éves szakmai tapasztalatommal szívesen segítek, hogy belevágjon otthona felújításába, átalakításába vagy éppen befejezze a megkezdett munkálatokat!

Hogyan történik a tanácsadás? – A legideálisabb eset az, hogyha azon a helyszínen találkozunk személyesen, melynek tervezésében segítséget kér! A találkozó alkalmával egyeztetjük, hogy hol akadt el és hova szeretne eljutni! A beszélgetés során általában hamar kiderül, hogy pontosan mire vágyik a lakás/ház tulajdonosa, így célzottan segítem a tervezés indulását vagy éppen előrehaladását, lakberendezési ötletekkel és szakértő tippekkel, tanácsokkal! A személyes egyeztetés után igény szerint készítek egy hangulatkollázst vagy egy írásos összefoglalót, melyet bármikor segítségül hívhat a tervezési folyamat ideje alatt!

Ár: 39.900 Ft/ 2 óra*+ Budapest területén kívül kiszállási díj

*minden megkezdett további óra 10.000 Ft

Ha egy megbízható, pontos és precíz lakberendezőtől szeretne tanácsot kérni otthona tervezésében, akkor keressen bátran, örömmel segítek! Kattintson ide és vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén!

lakberendezés
lakberendezés
lakberendezés