KOMPLEX LAKBERENDEZÉS

Szakértelemmel és szívvel tervezve – A KOMPLEX LAKBERENDEZÉS SZOLGÁLTATÁS során a ház, lakás vagy az adott helyiség, helyiségek teljes tervezési folyamata szakértő kezeimre van bízva. A megrendelő gondolatait, elképzeléseit és ötleteit megismerve minden esetben olyan otthont alkotok, amely nem csak stílusos és kellemes látványt nyújt a szemnek, de a praktikus megoldásoknak köszönhetően végtelenül felhasználóbarát és hosszú éveken keresztül jól használható! A szóban forgó szolgáltatás tartalmazza a lakberendezési és a kivitelezési tervek, illetve igény esetén 3D látványtervek elkészítését!

Hogyan történik a tervezés? – A komplex lakberendezés szolgáltatás első lépése minden esetben az igényfelmérés! Személyes találkozó alkalmával részletekbe menően megbeszéljük az ötleteket, elképzeléseket és alaposan feltérképezem a megrendelő ízlésvilágát, szokásait, igényeit, illetve közösen meghatározunk egy tervezett határidőt! A megbeszélés után elkészítem az árajánlatot, melyet elfogadás után a helyszíni felmérés majd pedig a tervezési folyamat követ! A lakberendezési tervezés első állomása a vázlatterv és a hangulatkollázs, melyek segítségével prezentálom az ötleteimet és az elképzeléseimet! Amíg a hangulatkollázs a színek, a stílus, a későbbi összkép hangulatát hívatott bemutatni, addig a vázlatterv az elrendezést illusztrálja! Amennyiben a meghatározott irány elnyeri a megrendelő tetszését megszületnek a komplex lakberendezési, illetve igény esetén a 3D látványtervek, majd pedig az összes kiviteli terv!

Az építkezés/felújítás melyik szakaszában érdemes felvenni velem a kapcsolatot? – Nincs kőbe vésett szabály, de talán az a legpontosabb válasz, hogy minél hamarabb, annál jobb! Ha még csak éppen megszületett az építkezés/felújítás gondolata, már akkor érdemes egy szakértő bevonása!

A személyes találkozóra szükséges valamit vinni vagy előre átgondolni? – Igen, jó, ha már az első megbeszélésre elhozza vagy előre elküldi az adott lakás, ház vagy helyiség alaprajzát! Emellett pedig nagyban hozzájárulhat az egyeztetés eredményességéhez, hogyha előre átgondolta a „mi tetszik, mi nem tetszik” kérdéskört, akár még képeket is hozhat, melyek segítenek abban, hogy jobban megismerjem az elképzeléseit!

Egyéb információk – Fontos, hogy a komplex lakberendezés szolgáltatás nem fotórealisztikus 3D látványterveket tartalmaz! Kérem, hogy fotórealisztikus 3D látványterv igényét előre jelezze! Az efféle tervek elkészítése külső szakember bevonásával készül és plusz költséget jelent!

Ár – 9.900-19.900 Ft/nm* + Budapest területén kívül kiszállási díj

*Az ár mindig az adott projekthez és az egyedi igényekhez igazodik!

Ha megbízható, pontos és precíz lakberendezőt keres, akkor keressen bátran, segítek megtervezni otthonát! Kattintson ide és vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén!

lakberendezés
lakberendezés
lakberendezés