Hiszem, hogy az otthon az a hely, amely pihenésre csábít, ugyanakkor feltölt és lendületet ad, olykor csendes, máskor hangos, de mindig éppen olyan, amilyennek lennie kell! A nagybetűs otthon egyszerre stílusos és felhasználóbarát, tökéletesen tükrözi a benne élők személyiségét és ízlésvilágát, mondhatni minden részletében összhangban van lakóival! Lakberendezőként azt a cél tűztem ki magam elé, hogy efféle otthonokat tervezzek, legyen szó, akár garzonlakásról, akár négyzetméterekben bővelkedő családi házról! A lakberendezés egy izgalmas közös utazás, melynek során a megrendelő gondolatai, elképzelései és ötletei kellő szakértelemmel találkozva egy csodálatos kerek egésszé állnak össze, melyet úgy hívunk: OTTHON! Már közgazdászként lenyűgözött a lakberendezés világa, így egyenes út vezetett a Szimultán Művészeti Iskolába, ahol nem csak az alap lakberendezői képzést, de a dekoratőr tanfolyamot és egy felsőfokú lakberendezői kurzust is elvégeztem, hogy biztos tudással építhessem lakberendezői pályafutásomat! Lelkesedésem pedig évek óta töretlen, minden általam tervezett enteriőrben ott van nem csak a szakmai tudásom és tapasztalatom, de a szívem is!

Mi inspirál? Mi ad új ötleteket a mindennapi munkámhoz? Elbűvöl az építészet, a festészet, a természet, a színek, a divat, egyszóval minden! Minden, ami, ha csak egy pillanatra is, de megragadja a tekintetemet és elállítja a lélegzetemet!

Melyek azok az eredményeim, amelyekre a legbüszkébb vagyok? 2019-ben a S/ALON BUDAPEST lakberendezési kiállításon saját standdal mutatkozhattam be a nagyközönségnek, melyet a maximalista stílus jegyében terveztem! Még most is mosolyt csal az arcomra, ha az óriási érdeklődésre, a rengeteg elismerésre és a számtalan pozitív visszajelzésre gondolok! A következő emlékezetes állomása a lakberendezői karrieremnek pedig talán az első magazin megjelenésem volt! Hihetetlenül kellemes érzések kavarogtak bennem, amikor a kezembe fogtam a Mi Otthonunk lakberendezési magazint és viszontláttam annak a modern belvárosi lakásnak a fotóit és történetét, amely az első komplex, nagyszabású munkáim egyike volt!

Építkezés/felújítás előtt áll és úgy érzi, hogy szüksége van egy megbízható, pontos és precíz lakberendezőre? Keressen bátran, segítek megtervezni otthonát! Kattintson ide és vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén!