FINISHING TOUCH

Szakértő segítség a stílusos befejezéshez – A FINISHING TOUCH lakberendezési szolgáltatás egy minimum 2 órás személyes találkozó, melynek alkalmával segítek, hogy kész otthona a lehető legszebb arcát mutassa! Lakberendezőként gyakran tapasztalom, hogy elkészül egy otthon, megvan a komplett berendezés, de a tulajdonosok mégsem érzik az enteriőröket teljesnek, harmonikusnak vagy egyszóval “késznek”. Ez a szóban forgó szolgáltatás pont ilyen esetben nyújt tökéletes megoldást, ugyanis hiszem, hogy a megfelelő lakberendezési kiegészítők kiválasztásával minden otthon új életre kelhet! Szívesen segítek Önnek, hogy valóban jól érezze magát új otthonában és látványa nap, mint nap lenyűgözze!

Hogyan történik a tanácsadás? – A legideálisabb eset az, hogyha azon a helyszínen találkozunk személyesen, melynek véglegesítésében segítséget kér! A találkozón egyeztetjük az elképzeléseit és felmérem, hogy milyen otthont képzelt el, majd pedig segítek a hiányzó lakberendezési kiegészítők – például: függönyök, díszpárnák, szőnyegek, dekorációs tárgyak, stb. – meghatározásában, illetve megosztom Önnel az esetleges változtatási javaslataimat is! Igény esetén a beszerzés és a dekorálás folyamatát is végig kísérem!

Ár: 39.900 Ft/ 2 óra*+ Budapest területén kívül kiszállási díj

*minden megkezdett további óra 10.000 Ft

Ha egy megbízható, pontos és precíz lakberendezőtől szeretne tanácsot kérni otthona tervezésében, akkor keressen bátran, örömmel segítek! Kattintson ide és vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén!

lakberendezés
lakberendezés
lakberendezés