Családi ház lakberendezése a Balatonnál

Nincs is annál csodálatosabb érzés, mikor már 3. alkalommal tervezhetek ugyanannak a családnak, mivel annyira jól sikerültek az előző közös munkák, hogy kapásból engem kerestek meg, mikor kiderült, hogy Balatonalmádiba költöznek életvitel szerűen. A négytagú családnak az alsó szinten a konyhát, az étkezőt és a nappalit terveztem meg, a felső szinten pedig a szülői hálót valamint a két gyerek hálószobát.

Stílus tekintetében a modern de otthonos stílust kérték megrendelőim, ehhez pedig az alsó szintre a menta, bézs, fehér és citromsárga színeket, amelyek a hangulatkollászon is látszanak.

A konyhába hexagon menta és fehér színű csempéket választottunk, a geometrikus minta pedig visszaköszön az étkezőbe választott mentaszínű tapétán. A viszonylag kis nappaliba egy rejtett tévészekrényt terveztem, amely részben leválasztja ezt a helyiséget az étkezőtől, de mégsem zárja el teljesen. A felső szint tetőtéri, így speciális szekrények és bútorok lettek tervezve ezekbe a helyiségekbe.

A kislány kérése a halvány rózsaszín és a cica minta volt, amelyhez egy cuki cicamintás tapétát is találtunk. A kisfiú pedig a kék és zöld szinkombót kérte autós motívumokkal.

Végeredményben egy nagyon otthonos, praktikus, a családra tervezett enteriőr jött létre, amelyben ma is boldogan él a fiatal család :-).

hangulatkollazs

Nappali

nappali

 

nappali

nappali etkezo

Konyha

konyha

Hálószoba

Családi ház lakberendezése

Családi ház lakberendezése

háló

Kislány szoba

Gyerekszoba

Gyerekszoba

Gyerekszoba

Kisfiú szoba

Kisfiú szoba

Kisfiú szoba

Kisfiú szoba