Családi ház lakberendezése pasztell zöldben

Ennél a pilisvörösvári családi háznál egy kedves 4 tagú család nappalijának és étkezőjének megtervezésében, valamint konyhájuk színének kiválasztásában segítettem. Ahogy a kollázson is látható, a fő színek a pasztell zöld, a fehér és a bézs, fával kiegészítve.

A pasztell zöld szín adta a fő vonalat, a konyhát is ebben a színben alkottuk meg, bár a konyhatervet nem én készítettem, de kiegészítésekkel és a megfelelő szín megtalálásával segítettem ügyfeleimet. Ehhez a színhez választottuk a bézs kanapét és a pasztell zöld szőnyeget, valamint a csodás függönyöket is. A nappali bútorai is az én terveim alapján készültek, köztük a vagány könyvespolc is.

A lámpák kiválasztásánál volt néhány szempont amihez igazodni kellett, például az étkező asztal fölé 3-as belógós lámpát szerettek volna ügyfeleim, ebből pedig olyat kellett találni, amely igazodott a már meglévő kiállásokhoz. A nappaliba sínes megoldást választottunk, hogy a szőnyegen is kiválóan lássanak a gyerekekkel való társasjátékozás közben is.

Összességében nagyon hangulatos lett a végeredmény mind színekben, mind a család életviteléhez alkalmazkodva és nagyon szeretik azóta is.

hangulatkollazs

nappali

nappali

lakberendezés

konyha