Ebben a bejegyzésben szeretném ajánlani Nektek a nordichome.hu kíváló minőségű termékeit. Főként a skandináv stílust képviselik, de bármelyik modern enteriőrben megállják helyüket a csodaszép termékeik. Részletesen itt olvashatjátok a bemutatkozásukat:

Ha olyan otthont szeretnél, amely valóban kifejezi az egyéniséged, időtálló értéket hordoz ugyanakkor az életviteledhez is illeszkedik, akkor ismerd meg a skandináv lakberendezés valódi, mélyen gyökerező lényegét, értékét és egyben a nordichome.hu filozófiáját.

A skandináv élet fő meghatározói a természettel való együttélés és a természetből merített inspiráció a mindennapokban, valamint, hogy olyan teret és hangulatot teremtsünk a környezetünkben, amelyben társas kapcsolataink kiteljesednek és ezáltal mi is boldogabbak leszünk. Svédországban a ’lagom’ azaz a mértékletesség és az „éppen elég” filozófiája, míg Dániában ez a ’hygge’ (ejtsd: hügge) életérzés, amely az elmúlt években indult világsikerű hódító útjára.

A hygge sikerének titka, hogy arra ösztönöz bennünket, ismerjük fel és értékeljük az élet egyszerű mozzanataiban rejlő szépséget és boldogságot, valamint ezeket a pillanatokat osszuk meg azokkal az emberekkel, akik fontosak számunkra, így teremtve meg a személyes boldogság és a közösségi összetartozás egységét.

A nordichome.hu webáruház a modern skandináv stílus képviselője és a hygge filozófiáját követve olyan termékeket kínál, melyek felvidítanak, megnyugtatnak, elgondolkodtatnak vagy éppen segítenek ellazulni, ugyanakkor praktikusak, időtállóan jó minőségűek és egyedivé teszik az otthonod. Hogy mitől lesz egyedi az otthonunk? Kombináljuk a különböző kiegészítőket attól függően, hogy mire szeretnénk a fókuszt helyezni. Ez lehet pl. modern nordic stílus, amelyben a skandináv minimalizmust valósíthatjuk meg, ebben segít néhány letisztult vonalú lámpa és natúr vagy pasztell színű bútor. Dönthetünk a természetes otthon mellett, ilyenkor a naturális anyagokból készült kiegészítők kerülnek előtérbe, mint a fonott kosarak, a szőrmék, a gyapjú szőnyegek és a takarók. Vagy lehet romantikus stílusú az otthonunk, amelyben a színek és arany kiegészítők, a rojtok és bojtok játsszák a főszerepet. Amennyiben a klasszikus otthon a kedvencünk, akkor nehéz márvány, üveg tárgyakkal, elegáns arany kiegészítőkkel és sötétebb textilekkel dobjuk fel a teret.

A hygge megélésében az otthoni környezetünk kiemelkedő szerepet játszik, hiszen hol máshol tudnánk leginkább önmagunk lenni és egyben társas kapcsolatainkat legjobban ápolni. Ezért ajánljuk jó szívvel a www.nordichome.hu webáruház skandináv tervezésű termékeit, amelyek nemcsak az otthonunkat teszik harmonikusabbá, hanem az életünket is.