A Pantone Intézet minden évben meghatározza az év színét, amely ez alkalommal a Peach Fuzz, egy barackos-rózsaszínes árnyalat. Ez a lágy, meleg szín új lehetőségeket kínál az enteriőr kialakításában, és frissességet hoz otthonodba! Az évente kiválasztott színeket nem mindig tudjuk használni a lakberendezésben, de ez az idei szín nekem például tetszik és teljesen használható is! Te mit gondolsz róla? Kreáltam egy kollázst, amelyről inspirációt meríthetsz:

Peach Fuzz

 

Fotók forrása: Fent bal és középső, bal alsó: kaboompics. Fent jobbra: H&M Home. Lent középen: Taryn Elliott/ Pexels, lent jobbra: Kübra/ Pexels.

 

A Peach Fuzz egy bársonyos, finom árnyalat, amely melegséget hoz otthonodba. A falakon vagy bútorokon alkalmazva, ez a szín azonnal meleg, kellemes légkört teremt, amelybe jó hazatérni a nap végén.

Peach Fuzz

Fotó forrása: Bonami.hu

 

Ez az árnyalat tökéletesen illeszkedik a természetes témájú lakberendezéshez is, például a naplemente, a növények színei vagy a puha, érett őszibarackok árnyalatai. Ezek mind megjelennek a Peach Fuzz-ban, és természetes eleganciát hoznak otthonodba.

peach fuzz

Fotó forrása: Kaboompics, Braden Jarvis/ Unsplash

Könnyed eleganciát sugároz, amely ideális választás lehet a hálószobában vagy a nappaliban is. Párosítható más lágy árnyalatokkal, például fehérrel vagy pasztell színekkel, hogy még inkább fokozza az elegáns megjelenést, de akár egy sötétebb színnel is párosíthatod, ezzel is kiegészítik egymást.

Peach Fuzz

Fotók forrása: Monstera Production/ Pexels, H&M Home

A Peach Fuzz szín rendkívül sokoldalú. Egyaránt alkalmazható a falakon, textíliákon, dekorációkon és bútorokon is, ez a szín biztosan feldobja otthonodat.

peach fuzz

Fotó forrása: H&M Home, Butopea

Összességében ez az év egyik legnagyobb lakberendezési trendje és tökéletes választás lehet bármelyik szobában. Megadja a melegséget és eleganciát, miközben frissességgel és új energiával tölti meg otthonodat. Egy bájos és meleg árnyalat, amelyet érdemes kipróbálni az otthoni enteriőrben. Fedezd fel ennek a színnek a varázsát, és hagyd, hogy megtöltse otthonodat édes bájjal és melegséggel ebben az évben vagy akár máskor is :-)!

 

Bízom benne, hogy tetszett a cikk és hasznosnak találtad! Ha építkezés, felújítás előtt állsz vagy kérdésed van keress elérhetőségeim egyikén, örömmel segítek a lakberendezésben! Szolgáltatásaimról itt olvashatsz bővebben.

 

Bővebbet itt találhatsz az év színéről.