Az évek során osztottam már meg Veled számtalan kreatív Karácsonyi csomagolás ötletet, így ebben az évben sem hiányozhat pár ötlet a finisben. A klasszikus színeket részesíted előnyben vagy olyan csomagolópapírt használsz, ami éppen le volt árazva? Egyikkel sincs gond, a lényeg, hogy élvezd a csomagolást, mert úgysem sokáig lesz rajta az ajándékokon :-). Én minden évben azon mosolygok, hogy csomagolok vagy fél napig, aztán Szenteste 2 perc után már csak egy széttépkedett papírhalom van a szoba közepén. Na de ne szaladjunk ennyire előre, íme pár ötlet, amelyeket valósíts meg bátran!
 
 
1. Csomagolás skandináv stílusban, egyszerűen de nagyszerűen.

Karácsonyi csomagolás

Fotó forrása: Leeloo Thefirst / Pexels

2. Egy nem szokványos fekete papír, fenyőággal díszítve, madzaggal átkötve.

Karácsonyi dekoráció

Fotó forrása: Fiona Murray/ Unsplash

3. Sima barna postai csomagolópapír, amelyet feltuningolhatsz egy dísszel, vagy mézeskaláccsal vagy bármilyen terméssel. Piros bogyóval nagyon jól néz ki!

Karácsonyi dekoráció

Fotó forrása: Butlers.hu

4. Klasszikus fehér és piros kombináció, amelyet feldobhatsz egy kis piros Ilex bogyóval és zöld fenyőággal.

Karácsonyi dekoráció

Fotó forrása: Monstera Production / Pexels

 

5. Jöjjön az utolsó ötlet mára. Egy kicsit színkavalkád lesz, de annyi jópofa dísz van idén, hogy akár 1-1 vicces darabbal feldobhatod a csomagolást. Van itt még dínó is :-).

Karácsonyi dekoráció

Fotó forrása: Butlers.hu

 

Bízom benne, hogy tetszett a cikk és hasznosnak találtad! Ha építkezés, felújítás előtt állsz vagy kérdésed van keress elérhetőségeim egyikén, örömmel segítek a lakberendezésben! Szolgáltatásaimról itt olvashatsz bővebben.

Ha még ennél is több Karácsonyi dekoráció ötletre vágysz nézd meg többi blog cikkemet is itt.