S/ALON Budapest 2019

Részt vettem a nyáron a S/ALON Budapest tervezői pályázatán, ahol egy szakmai zsűri kiválasztotta a pályamunkámat, így a szervezők támogatásával egy önálló, általam tervezett enteriőrt hozhattam létre maximalista stílusban az eseményen részt vevő kiállítók termékeiből. Nagy megtiszteltetés volt ez nekem, nagyon sokat tanultam és boldog vagyok, hogy nagyon sok ember visszajött, hogy ez volt a kedvenc standjuk.
Nagyon kedvelem a dzsungel stílust, a téma választásból kifolyólag levél,- növény,- és állatmintás tapétát, képeket, párnákat, dekorációkat választottam sok élő növénnyel kiegészítve, az arany papagáj, a pávián és az elefántok is kiemelkedő részét képezik az enteriőrnek.
Köszönet a S/ALON Budapest lakástrend kiállítás szervezőinek a lehetőségért, a KARE Budapest-nek, a BoConcept-nek, a Hannabi-nak, az IDdesign Hungary-nak a bútorokért és dekorációért, az Adamlamp-nak a mennyezeti lámpákért, a Remodel Stúdiónak és a Ligetikarman.design-nak a fotelekért, a Ta-Ka.Art-nak a dekorglett falfestésért, a Life&Wall – Life Print-nak a dzsungeles tapétáért, az Europarkett Áruház-nak a laminált parkettáért, a Finecut-nak a különleges növény installációért. A többi dekoráció a Képáruház-ból, a Kikából, a H&M Home-ból, a Zara Home-ból és a Vivre-ről voltak.