Balatoni nyaraló kiadásra

A rövid távú kiadásra és saját használatra szánt Balatoni nyaralóban a feladat az előszoba, a nappali, konyha és a hálószoba tervezésére szólt. Segítséget nyújtottam a burkolatok kiválasztásában, a konyhabútor megtervezésében illetve a bútorok, textíliák és dekorációk kiválasztásában.
A konyha mérete nagyon pici, így csak minimális konyhai tevékenységekre alkalmas, és nem nagy főzésre lett tervezve, a konyhát asztalos készítette el a terveim alapján. A nappaliban található egy picike étkező rész a kényelmes kinyitható ülőgarnitúra mellett. A kis méretű hálóba eredetileg kihúzható kanapét terveztem, de végül egy kisebb méretű franciágyra esett a választás a tulajdonosok kérésére.
Színvilágban a rózsaszín, szürke, bézs és a fehér színek dominálnak, amelynek nagyon örültem, mert ritkán van lehetőségem ilyen finom, feminin árnyalatokkal dolgozni, így különösen inspirálóan hatott rám ez a munka. A hangulatmontázsokon, amelyeket az első egyeztetések után készítettem a tulajdonosoknak – így prezentáltam az ötleteimet, elképzelésemet  –, illetve a küldött fotókból is összeválogattam néhányat a megvalósult enteriőrről.
 

 

 

Nappali