Lakberendező munkák:

Sok ember számára nehézséget okoz egy praktikus, életvitelének megfelelő otthon kialakítása, illetve ha vannak is ötletei lehet, hogy nem tudja elképzelni, milyen lesz a végeredmény. Ebben tudok segíteni, mint lakberendező, azzal, hogy elkészítem a megfelelő berendezési, kivitelezési terveket (világítás, elektromos kiállások, álmennyezet, burkolatkiosztás) egy teljes lakás vagy adott helység kialakításához, valamint nagy segítséget nyújtok a döntésben 3D látványtervek készítésével. A látványtervek elkészítéséhez az Archline belsőépítészeti szoftvert használom. Kivitelezés során tervezői művezetéssel is tudok segíteni a helyszínen, hogy az a tervezett ütemben és formában haladjon.
Lakásokon kívül üzletek/kávézók/éttermek berendezésének megtervezését is vállalom, ugyanolyan részletességgel, mint a lakások tervezésénél.

Tanácsadás is igénybe vehető, melynél segítséget nyújtok textilek, bútorok, burkolatok kiválasztásában.

A lakberendező munka menete:

A lakberendezési tevékenység a vevők igényeinek felmérésével kezdődik egy személyes találkozás során, ami alapján vázlattervet és hangulat kollázst készítek, amelyet ha elfogadnak akkor szerződéskötés után elkezdődik a tényleges tervezés folyamata a felmért adatok alapján. A tervezés során folyamatos a kapcsolattartás és egyeztetés a megrendelővel. 3D látványtervek alapján az egyes észrevételek átbeszélésre kerülnek, majd az elfogadott látványtervek alapján elkészülnek a kiviteli tervek is (tervezett alaprajz, építési,- bontási terv, színes berendezési alaprajz, falnézetek, látványképek, kivitelezési tervek (világítás, elektromos kiállások, álmennyezet, burkolatkiosztás), műszaki leírás, konszignációk – vagyis a beszerzési lista). Tervezői művezetési megbízás esetén kapcsolattartás a kivitelezőkkel, rendszeres ellenőrzés, hogy minden a megfelelő ütemben és módon történjen.

Díj:

Az alábbiak tájékoztató jellegűek, mivel mindig az adott projekthez és az egyedi igényekhez igazodik a díj. Több árajánlatot is tudok adni különböző szolgáltatási tartalommal, amelyből kiválaszthatja az Önnek megfelelőt, forduljon hozzám bizalommal!

Tervezés + kivitelezési tervek + 3D látványtervek: 4.000-9.000 Ft/m2 – a tervezés bonyolultsági szintjének függvényében

Stílustanácsadás: 30.000 Ft, amely maximum 2 óra konzultációt tartalmaz, ebben benne van a kiszállási díj Budapest területére. A 2 óra túllépése esetén minden megkezdett óra 8.000 Ft

Tervezői művezetés: 15.000 Ft/óra + Budapesten kívül kiszállási díj

Dekoratőr munkák:

A lakberendezői szolgáltatás mellett egyéb, a design tudás felhasználásával végezhető feladatokat is vállalok: saját vállalkozás/ üzlet elindítása esetén sokat segíthet egy egyedi, figyelemfelkeltő logó és névjegykártya, valamint logóval ellátott szórólap, levélpapír, boríték, póló illetve a profiltól függő egyéb elemek. Ezen különleges “kiegészítők” segíthetnek egy egységes vállalatkép kialakításában, valamint hozzájárulnak a termékek/szolgáltatások könnyebb értékesítéséhez.
A dekoratőr feladatai közé tartozhat még a kirakat rendezés, meghívók, dekorációk készítése különleges alkalmakra, melyek szolgáltatások szintén elérhetőek vállalkozásomban.

A dekoratőr munka menete:

Dekoratőr munkák végzése esetén személyes találkozáskor felmérem az ügyfél igényeit és minden szükséges információt begyűjtök az adott vállalkozásról, mely alapján elkészül a mintaterv (legalább 2 opció), mely bemutatásra kerül a megbízónak. Amennyiben elfogadja a megrendelő, akkor elkezdődik a részletes tervezés, folyamatos egyeztetéssel. A logó létrejöttét követően készülhetnek még logóval ellátott egyéb értékesítést elősegítő eszközök, pl.: levélpapír, boríték, pólók, stb. a vállalkozás profiljától függően.

Díj:

Az alábbiak tájékoztató jellegűek, mivel mindig az adott projekthez és az egyedi igényekhez igazodik a díj. Több árajánlatot is tudok adni különböző szolgáltatási tartalommal, amelyből kiválaszthatja az Önnek megfelelőt, forduljon hozzám bizalommal!

Egyedi logó készítése: 25.000 Ft-tól
Egyedi névjegykártya tervezés: 25.000 Ft-tól (nyomtatás nincs benne az árban)
Egyedi meghívó: 10.000 Ft-tól (nyomtatás nincs benne az árban)