Lakberendező munkák:

Sok ember számára nehézséget okoz egy praktikus, életvitelének megfelelő otthon kialakítása, illetve ha vannak is ötletei lehet, hogy nem tudja elképzelni, milyen lesz a végeredmény. Ebben tudok segíteni, mint lakberendező, azzal, hogy elkészítem a megfelelő berendezési, kivitelezési terveket (világítás, elektromos kiállások, álmennyezet, burkolatkiosztás) egy teljes lakás vagy adott helység kialakításához, valamint nagy segítséget nyújtok a döntésben 3D látványtervek készítésével. A látványtervek elkészítéséhez az Archline belsőépítészeti szoftvert használom. Kivitelezés során tervezői művezetéssel is tudok segíteni a helyszínen, hogy az a tervezett ütemben és formában haladjon.
Lakásokon kívül üzletek/kávézók/éttermek berendezésének megtervezését is vállalom, ugyanolyan részletességgel, mint a lakások tervezésénél.

Tanácsadás is igénybe vehető, melynél segítséget nyújtok textilek, bútorok, burkolatok kiválasztásában.

A lakberendező munka menete:

A lakberendezési tevékenység a vevők igényeinek felmérésével kezdődik egy személyes találkozás során, ami alapján vázlattervet és hangulat kollázst készítek, amelyet ha elfogadnak akkor szerződéskötés után elkezdődik a tényleges tervezés folyamata a felmért adatok alapján. A tervezés során folyamatos a kapcsolattartás és egyeztetés a megrendelővel. 3D látványtervek alapján az egyes észrevételek átbeszélésre kerülnek, majd az elfogadott látványtervek alapján elkészülnek a kiviteli tervek is (tervezett alaprajz, építési,- bontási terv, színes berendezési alaprajz, falnézetek, látványképek, kivitelezési tervek (világítás, elektromos kiállások, álmennyezet, burkolatkiosztás), műszaki leírás, konszignációk – vagyis a beszerzési lista). Tervezői művezetési megbízás esetén kapcsolattartás a kivitelezőkkel, rendszeres ellenőrzés, hogy minden a megfelelő ütemben és módon történjen.

Díj:

Árajánlatot mindig az adott projekthez és az egyedi igényekhez kalkulálok. Több árajánlatot is tudok adni különböző szolgáltatási tartalommal, amelyből kiválaszthatja az Önnek megfelelőt, forduljon hozzám bizalommal!