Az otthonunk egy olyan békés sziget, amely sok apró kis gondolatból, emlékből, ötletből áll össze egy csodálatos egésszé.

Folyamatosan inspirál a szépség, amely nem csak lakásbelső, hanem az építészet, a festészet, a természet, a színek, a divat és minden ami egy pillanatra elállítja a lélegzetem. Ezekből áll össze az egész ami alapján kialakul a kívánt lakásbelső az adott életvitelhez megfelelően.

Közgazdász végzettséggel rendelkezem. Munkáim során rengeteg tapasztalatot szereztem értékesítés, ügyfélszolgálat, asszisztencia, rendezvényszervezés, kommunikáció területén itthon és külföldön, amelyet az ügyfeleimmel való kapcsolattartásban kiválóan tudok kamatoztatni. Fontos számomra a megbízhatóság, pontosság és a precíz munkavégzés.

Lakberendező végzettséget 2012 nyarán szereztem, majd egy multinál való főállásom mellett hobbiból több barátom lakásában segítettem referencia gyanánt. 2015 nyarán elvégeztem egy dekoratőr tanfolyamot, majd 2016-ban kaptam meg felsőfokú lakberendező képesítésemet. Mindhárom oklevelet a Szimultán Művészeti Iskolában szereztem.

Munkáim között található lakások, családi házak átalakítása, gyerekszobák berendezése, lakberendező üzlet és céges kisarculat megtervezése, valamint a S/ALON Budapest lakástrend kiállításon egy maximalista stílusú stand berendezése. Képek a ‘referencia munkáim’ fül alatt találhatóak.