Nordichome.hu ajánlás

Nordichome.hu ajánlás

Ebben a bejegyzésben szeretném ajánlani Nektek a nordichome.hu kíváló minőségi termékeit. Főként a skandináv stílust képviselik, de bármelyik modern enteriőrben megállják helyüket a csodaszép termékeik. Részletesen itt olvashatjátok a bemutatkozásukat.

Tovább olvasom…
Burgundi színű berendezések

Burgundi színű berendezések

A burgundi, vagyis borvörös szín a lakásbelsőben a gazdagságot és kifinomultságot tükrözi. Azért túlzásba ne vigyük mert nagy mennyiségben depresszióhoz vezethet, érdemes neutrális színekkel párosítani. Modern enteriőrben is remekül lehet alkalmazni ezt a színt, erre mutatok most példát Nektek.

Tovább olvasom…
Mustársárga lakberendezési példák

Mustársárga lakberendezési példák

Ha nem szereted a rikító sárga színeket, egy megfelelő opció lehet a mustársárga. Meleg szín, amely a nyári napsütést viszi az otthonodba. Ha ez a kedvenc színed, akkor vágysz a kreativitásra és az egyediségre. Használhatjuk falfestékként vagy textíliákon, sötétebb vagy világosabb színekkel is kombinálhatjuk. Azért vigyázzunk, hogy túl sokat ne használjunk belőle, párosítsuk más színekkel, amelyekre példát mutatok a lentiekben.

Tovább olvasom…
Háztartási helyiség ötletek

Háztartási helyiség ötletek

Egy háztartási helyiséget tervezek jelenleg, így arra gondoltam leírom a gondolataimat ezzel kapcsolatosan mivel ez egy nagyon fontos téma. A legideálisabb az lenne, ha mindenkinek lenne egy külön helyisége, ahova berakja háztartási eszközeit, de sokunknak ez nem...

Tovább olvasom…
Maximalista stílus

Maximalista stílus

Ellentétben a minimalista stílussal ez az irányzat drámai, erőteljes színeket használ, állatmintákat, geometriai formákat, különféle anyagokat kombinál, masszív bútorokat. A ‘minél több, annál jobb’ koncepciót követi, a rengeteg dekoráció hívogat, hogy nézd meg, fedezd fel az apró részleteket. A rengeteg részlet miatt vigyázni kell, mert könnyen átmehet giccsesbe, de pont ez a jó ebben a stílusban, hogy rengeteg játék van benne és hívogat, hogy kísérletezz :-). Ha nem akarsz unalmas otthont, ez a stílus Neked való. Mutatok néhány példát, tökéletes inspirációt nyújtanak :-).

Tovább olvasom…
Salone del Mobile, Milánó 2019 – 2. rész

Salone del Mobile, Milánó 2019 – 2. rész

Folytatom a beszámolót a milánói kiállításról, a Salone del Mobile-ről. Az első részben írtam már Nektek a trendekről, most is mutatok terrazzo mintás bútort, téglavöröset, növényeket és nagyon sok csodásan berendezett helyiséget. Ebben a részben is lesznek ötletes gyerekszobák. Legközelebb, az utolsó részben a lámpákkal jövök :-).

Tovább olvasom…
Salone Del Mobile, Milánó 2019 – 1. rész

Salone Del Mobile, Milánó 2019 – 1. rész

Harmadik alkalommal jártam Milánóban a Nemzetközi bútordesign kiállításon, más néven a Salone del Mobile-n. Egyszerűen imádom, idén is elvarázsolódtam teljesen és feltöltődtem csodaszép inspirációkkal. Sajnos a fotóim ez alkalommal nem olyan jól sikerültek, de így is találtam nagyon sok kedvencet, amit meg tudok osztani Veletek. Érdemes a dekorációkat is nézni, mivel ahhoz is nagyon értenek az olaszok. Van itt néhány elem amelyeket mindenképpen szeretnék kiemelni, a színek tekintetében a téglaszín és az élénk korall szín használata, amelyet együtt is lehetett látni összekombinálva. Minta tekintetében a terrazzo még mindig nagyon trendi, nem csak burkolaton, hanem a bútorokon, dísztárgyakon, textileken mintaként. A dzsungel téma még mindig él, főként posztereken, képeken köszönt vissza. A levélminta is továbbra fellelhető falborításokon, képeken, textileken. Valamint ami nélkül nem kel életre egy helyiség az a virágok/növények minden mennyiségben. Nem csak élő növényekkel dekoráltak, hanem nagyon élethű művirágokkal is. Idén a bútorcégeken kívül az Euroluce, Nemzetközi Világításkiállítás is megrendezésre került, ahol volt lámpa minden mennyiségben. Még legalább 2 bejegyzést tervezek írni a kiállításról, remélem Titeket is tudlak inspirálni ezekkel a szép berendezésekkel, lámpákkal.

Tovább olvasom…
10+1 élénk korall színű inspiráció

10+1 élénk korall színű inspiráció

Az élénk korall a Pantone 2019-es színe, egy annyira üde, élénk, élettel teli szín. Csak ránézel és olyan energiákat áraszt magából, hogy érdemes ha más nem 1-2 kiegészítőt beszerezni otthonodba. Készítettem egy kollázst is, tudjátok imádok ilyet csinálni :-). Itt a tavasz, legyetek merészek, hajrá :-)!

Tovább olvasom…
7+1 rózsaszín és zöld lakberendezési ötlet

7+1 rózsaszín és zöld lakberendezési ötlet

Ha Ti is szeretnétek tavaszi frissességet az otthonotokban, erre egy nagyon jó opció a halvány rózsaszín és zöld csodaszép kombinációja. A halvány rózsaszín bájos, nőies, vidám, inspiráló szín, a zöld pedig nyugtat, pihentet és ellazít. Ebben a bejegyzésemben ezekben a színekben tündöklő belsőket és lakberendezési tárgyakat mutatok Nektek, melyekhez készítettem egy hangulatkollázst is elérhetőségekkel. Hajrá cukorka színek :-)!

Tovább olvasom…

Archivum