LAKBERENDEZÉS TERVEZÉS:

Sokak számára nehézséget okoz egy praktikus, életvitelének megfelelő otthon kialakítása, illetve ha vannak is ötletei lehet, hogy nem tudja elképzelni, milyen lesz a végeredmény. Ebben tudok segíteni, mint lakberendező, azzal, hogy elkészítem a megfelelő lakberendezési, kivitelezési terveket (világítás, elektromos kiállások, álmennyezet, burkolatkiosztás, bútorterv) egy teljes lakás vagy adott helység kialakításához, valamint nagy segítséget nyújtok a döntésben 3D látványtervek készítésével.

A lakberendező munka menete:

  1. Személyes találkozó keretében az igényeket átbeszéljük, ezután egyedi árajánlatot készítek, melynek elfogadása után elkezdődik a tényleges munka.
  2. A felmérés után vázlattervet és hangulat kollázst készítek. A hangulatkollázs a színeket, a stílust és a hangulatot tükrözi a korábban megbeszéltek alapján. A vázlatterv pedig a lehetséges elrendezést mutatja meg, amelyből ha jóvá hagyta megszületik a konkrét terv.
  3. A tervezés során 3D látványterveket készítek, amelyek alapján az egyes észrevételek átbeszélésre kerülnek, majd az elfogadott látványtervek alapján elkészülnek a kiviteli tervek a kivitelező részére

Ár: 7.500-15.000 Ft/nm* + Budapest területén kívül kiszállási díj

*Az ár mindig az adott projekthez és az egyedi igényekhez igazodik, forduljon hozzám bizalommal!

 

LAKBERENDEZÉS TANÁCSADÁS:

Ha a felsorolásból bármelyiknél magára ismer, akkor keressen bátran egy tanácsadás erejéig:

  • Elakadt a tervezés során és nem tudja hogyan haladjon tovább?
  • Valami hiányzik otthonából, de egyszerűen nem áll össze a kép?
  • Csak kisebb változtatásra van szüksége, de nem tudja hogyan induljon el?
  • Nem elégedett a színekkel, a stílussal és változtatni szeretne?

A személyes tanácsadás után igény szerint vagy egy hangulat kollázst vagy egy írásos összefoglalót rendelkezésére bocsájtok, amely nagyobb segítséget nyújt Önnek a továbbhaladásban

Ár: 40.000 Ft/ 2 óra*+ Budapest területén kívül kiszállási díj

*minden megkezdett plusz óra 10.000 Ft

 

FINISHING TOUCH (amikor csak a befejezés hiányzik):

Amikor már minden bútor megvan, viszont hiányoznak a textíliák, a dekorációk, vagyis nem áll teljesen össze a kép. Hiányoznak azok a kiegészítők, amelyekkel felkerül az „i”-re a pont és életre kel a tér.

Egy személyes találkozó alkalmával átbeszéljük mi az ami hiányzik vagy változtatásra szorul, igény esetén segítséget nyújtok többek között a textíliák, a kiegészítők beszerzésében, a dekorálásban.

Ár: 40.000 Ft/ 2 óra* +  Budapest területén kívül kiszállási díj

*minden megkezdett plusz óra 10.000 Ft

Az ár a személyes tanácsadás ára, a beszerzés, dekorálás, illetve egyéb lakberendezési szolgáltatásokra egyedi árajánlatot adok.

 

HOME STAGING:

A Home Staging ingatlanok eladásra vagy kiadásra felkészítését jelenti. Pontosabban a maximumot kihozni belőle és úgy a piacra dobni, hogy a potenciális vevője minél hamarabb megtalálja.

Segítséget nyújtok többek között a célcsoport meghatározásban, a stílus és a színek összehangolásában, a tervezésben, igény esetén a bútorok és kiegészítők beszerzésében, dekorálásban.

Ár: az ár mindig az adott projekthez és az egyedi igényekhez igazodik, forduljon hozzám bizalommal!

lakberendezés
lakberendezés
lakberendezés