Salone del Mobile 2018 – 3. rész – Konyha kiállítás


0 hozzászólás

, ,

A fürdőszoba kiállításhoz hasonlóan a konyhakiállítás (Eurocucina) is 2 évente kerül megrendezésre Milánóban. Ez volt az a rész, ahol a legtöbb emberrel találkoztam, alig lehetett odaférni a bútorokhoz, annyian voltak, sajnos így sok jó képem nem is készült, de ami viszonylag jól sikerült és ötletes, azokat megosztom Veletek :-).

Tovább olvasom...

Salone del Mobile – 2. rész – Fürdőszobák


0 hozzászólás

, ,

A konyha és fürdőszoba kiállítást 2 évente rendezik meg a Salone del Mobile-n, idén láttam ezt a részt előszőr, így nem is gondoltam, hogy ez ilyen óriási. Nagyon sok szépet és inspirálót láttam, itt is azokat osztom meg, amelyek a legjobban inspiráltak, remélem Nektek is tetszik :-).

Tovább olvasom...

Salone del Mobile 2018 – 1. rész


0 hozzászólás

,

Újra itt vagyok és örömmel osztom meg Veletek a Milánóban tett utam élményeit a Salone del Mobile nemzetközi bútordesign kiállításról.
Idén is 2 napot töltöttem itt, viszont be kell valljam, hogy most kellett volna még 1 nap, hogy a konyha és fürdőszoba pavilonokat alaposan átvizsgáljam. Így is kábé 1500 fotót készítettem, amelyből a kedvenceimet megosztom Veletek, így több bejegyzést is terveztem erről a szuper kiállításról.
Ami tökéletesen kiderült, hogy nem hiába mantráztam Nektek a bejegyzéseimben a márványt, a növényeket, a zöldet, a rózsaszínt, ezek lépten-nyomon visszaköszöntek. A márványról egy külön bejegyzést is tervezek, mert még a csapból is ez folyt :-).
Nem titkolom soha, hogy nagyon szeretem az olasz design egyediségét, így most is főként ezeket látjátok. Ebben a részben úgy általánosságban a kedvenceimet osztom meg Veletek, bele is vágok.

Tovább olvasom...

5 lakberendezési tipp, hogy trendi otthonod legyen 2018-ban


0 hozzászólás

, , , , , , , , ,

Lakberendezési trendek 2018

Soha nem késő, hogy trendivé varázsold otthonod, erre mutatok néhány ötletet, amelyek jelenleg nagyon népszerűek és Te is nyugodtan kipróbálhatod amelyik tetszik :-).
Hamarosan még több trendiséggel jelentkezem, amint visszatértem Milánóból a Salone del Mobile kiállításról, úgyhogy készüljetek :-).

Tovább olvasom...

Húsvéti dekorációs ötletek


0 hozzászólás

,

Lehet már kicsit későn jelentkezem ezzel a bejegyzéssel mert munkaügyileg kicsit beúsztam, de hátha tudtok még néhány szuper ötletet hasznosítani ezek közül Húsvétkor :-). Egyben megragadom az alkalmat, hogy Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánjak Nektek!

Tovább olvasom...

A tavasz színei


0 hozzászólás

, , , , , ,

lila a lakberendezésben

Egy tavaszi kert tavaszi színkavalkádját hoztam most Nektek, akinek ez túl sok ne nézzen most ide :-). Ez alkalommal öt színt mutatok be Nektek nagyon röviden és néhány ötletet a használatukra a lakberendezésben. Az egyes színek összetétele, árnyalata nagyban befolyásolja, hogy melyik szobába javasolt tenni, viszont most csak dióhéjban írok róluk.

Tovább olvasom...

Helló zöld!


0 hozzászólás

, , ,

zöld a lakberendezésben

Ti kedvelitek a telet? Nekem nem a kedvenc évszakom és ha így a vége felé meglátok egy kis zöldet attól már jobban vagyok, ezáltal valószínűleg tudat alatt is keresem e színnek a jelenlétét, meg amúgy is rajongója vagyok :-).
Egyszer mutogattam már zöld belsőket és külsőket, melyet újra nézhettek itt: http://www.homeideas.hu/zold-belsok-es-kulsok/, de annyira várom már a tavaszt, hogy úgy gondoltam megint kell egy kis zöld a kis lelkemnek :-). Remélem Titeket is boldoggá tesz új bejegyzésem, szintén fókuszálva a zöld színre!

Tovább olvasom...

Galéria falak


0 hozzászólás

,

galeria fal, gallery wall

Épp egy galéria falat tevezek (képeket a falra), amelyhez inspirációkat gyűjtöttem, így arra gondoltam Veletek is megosztok néhány ezzel kapcsolatos ötletet.
Létezik olyan opció, hogy a falra rakjuk közvetlenül a képeket vagy a másik, hogy egy speckó polcra is rendezhetjük őket (az IKEA-ban is van ilyen), így nem kell annyira agyonfurkálni a falakat. Vagy akár a kettőt kombinálhatjuk is együtt.
A képek fajtájukat tekintve lehetnek fotók, festmények, poszterek, printek. Az is lehet, hogy csak fotókat használunk, de izgibb lehet ha vegyesen alkalmazzuk őket. A keretek vastagságát és színét is bátran variáljátok.
Íme a példák :-).

Tovább olvasom...

Rózsaszín és rozsdabarna


0 hozzászólás

,

rózsaszín és rozsdabarna

Mostanában lépten-nyomon ebbe a színkombinációba botlok, a rózsaszín és vöröses tónusok párosításába, amelyből én most a rozsdabarnát választottam. Elképzelhető, hogy van akinek ez a kombináció túl sok, vagy a rózsaszínt nem szereti, de minimálban is lehet használni őket együtt vagy akár külön, szerintem nagyon friss színpárosítás. Én személy szerint nem annyira rajongtam a rózsaszínért, de mostanában kezdem megszeretni :-).
A bejegyzés végén pedig készítettem Nektek egy kollázst ilyen színű termékekből :-).

Tovább olvasom...

Dekorációk elrendezése


0 hozzászólás

, ,

Ha esetleg új évkor selejteztünk és megtaláltunk egy csomó régi dekorációt az otthonunkban amikre már nem is emlékeztünk, viszont néhányat meg szeretnénk tartani és központi helyre kirakni, akkor itt a segítség hogyan tehetjük meg ezt. Ebben a bejegyzésben abban nyújtok segítséget hogyan tudtok dekorációkat szépen elrendezni különböző felületeken.
Amire szükség van az egy dekoratív tálca, pár személyes tárgy, könyvek, gyertya és egy váza élő növénnyel.
Azt az elvet azért mindenben érdemes követni, hogy a kevesebb több :-).

Tovább olvasom...