12 mézédes görögdinnyés kiegészítő otthonra


0 hozzászólás

,

Azt hallottam pár napja, hogy vége van a görögdinnye szezonnak, ami nagyon szomorúvá tesz, mivel épphogy most kezdtem belejönni a dinnye evésbe :-). Mindenestre ha ebből a szuper édes gyümölcsből többet idén már nem is ehetünk, azért a lakberendezésben nem kell lemondanunk róla, úgyhogy most görögdinnyés kiegészítőket osztok meg Veletek, amikkel még így augusztus végén nyáriasíthattok egy kicsit :-). Jó csemegézést :-)!

Tovább olvasom...

Tengerparti hangulatú otthon ötletek kék-fehérben


0 hozzászólás

, , , , , , ,

Imádom a tenger kékségét, amelyhez természetesen a fehér csodásan passzol, ez a két szín tengerparti stílust varázsol otthonotokba akár egész évben is. Lehet csíkos vagy virágos mintázatú, a lenti példákon tökéletesen látszik, hogy akár különféle mintázatok összekombinálásából is nagyon mutatós végeredmény születhet. A kék bármely árnyalatát használjátok bátran, én most inkább a sötétebb árnyalatok mutatom, de hajrá, használjátok akár a türkizt is :-).
Nyárias hangulatot teremtenek még a tengerifűből készült kiegészítők, a friss vágott virágok vagy cserepes növények.

Tovább olvasom...

13 nyári dekorációs ötlet


0 hozzászólás

, , ,

A nyárról Nektek mi jut eszetekbe? Nekem az élénk színek, a tenger illata, a gyönyörű virágok, a zöldbe borult fák...
Néhány ötletet osztok meg új blog bejegyzésemben arról, hogyan érhettek el nyári hangulatot otthonotokban. Elég ehhez egy csokor virág, színes díszpárnák, papír fűzérek, élénk színek használata. Tartsatok velem :-)!

Tovább olvasom...

A nyár színei


0 hozzászólás

, ,

A nyár gyönyörű vibráló színei engem mindig magával ragadnak, ezért arra gondoltam ebben az új bejegyzésben keresek Nektek olyan kiegészítőket amelyekkel Ti is nyarat varázsolhattok otthonotokba. Néhány szépséges kiegészítő és máris bent a nyár, csak bátran :-)!

Tovább olvasom...

Salone del Mobile – 5. rész – Székek, fotelek


0 hozzászólás

, , ,

Végignéztem már párszor a képeket amiket Milánóban készítettem, és minden egyes alkalommal szembetűnt, hogy mennyi tök jó széket és fotelt fotóztam, úgyhogy ezekből is összeszedtem Nektek egy válogatást, remélem Nektek is tetszeni fognak :-).

Tovább olvasom...

Salone del Mobile 2018 – 4. rész


0 hozzászólás

, ,

Az első részben már említettem, hogy a márvány illetve a márvány mintázat újra és újra feltűnt a kiállításon. Minden helyiségben jelen volt, különféle bútordarabokon köszönt vissza. Tartsatok Velem és megmutatom Nektek a kedvenceimet :-).

Tovább olvasom...

Salone del Mobile 2018 – 3. rész – Konyha kiállítás


0 hozzászólás

, ,

A fürdőszoba kiállításhoz hasonlóan a konyhakiállítás (Eurocucina) is 2 évente kerül megrendezésre Milánóban. Ez volt az a rész, ahol a legtöbb emberrel találkoztam, alig lehetett odaférni a bútorokhoz, annyian voltak, sajnos így sok jó képem nem is készült, de ami viszonylag jól sikerült és ötletes, azokat megosztom Veletek :-).

Tovább olvasom...

Salone del Mobile – 2. rész – Fürdőszobák


0 hozzászólás

, ,

A konyha és fürdőszoba kiállítást 2 évente rendezik meg a Salone del Mobile-n, idén láttam ezt a részt előszőr, így nem is gondoltam, hogy ez ilyen óriási. Nagyon sok szépet és inspirálót láttam, itt is azokat osztom meg, amelyek a legjobban inspiráltak, remélem Nektek is tetszik :-).

Tovább olvasom...

Salone del Mobile 2018 – 1. rész


0 hozzászólás

,

Újra itt vagyok és örömmel osztom meg Veletek a Milánóban tett utam élményeit a Salone del Mobile nemzetközi bútordesign kiállításról.
Idén is 2 napot töltöttem itt, viszont be kell valljam, hogy most kellett volna még 1 nap, hogy a konyha és fürdőszoba pavilonokat alaposan átvizsgáljam. Így is kábé 1500 fotót készítettem, amelyből a kedvenceimet megosztom Veletek, így több bejegyzést is terveztem erről a szuper kiállításról.
Ami tökéletesen kiderült, hogy nem hiába mantráztam Nektek a bejegyzéseimben a márványt, a növényeket, a zöldet, a rózsaszínt, ezek lépten-nyomon visszaköszöntek. A márványról egy külön bejegyzést is tervezek, mert még a csapból is ez folyt :-).
Nem titkolom soha, hogy nagyon szeretem az olasz design egyediségét, így most is főként ezeket látjátok. Ebben a részben úgy általánosságban a kedvenceimet osztom meg Veletek, bele is vágok.

Tovább olvasom...

5 lakberendezési tipp, hogy trendi otthonod legyen 2018-ban


0 hozzászólás

, , , , , , , , ,

Lakberendezési trendek 2018

Soha nem késő, hogy trendivé varázsold otthonod, erre mutatok néhány ötletet, amelyek jelenleg nagyon népszerűek és Te is nyugodtan kipróbálhatod amelyik tetszik :-).
Hamarosan még több trendiséggel jelentkezem, amint visszatértem Milánóból a Salone del Mobile kiállításról, úgyhogy készüljetek :-).

Tovább olvasom...