Salone del Mobile – 5. rész – Székek, fotelek


0 hozzászólás

, , ,

Végignéztem már párszor a képeket amiket Milánóban készítettem, és minden egyes alkalommal szembetűnt, hogy mennyi tök jó széket és fotelt fotóztam, úgyhogy ezekből is összeszedtem Nektek egy válogatást, remélem Nektek is tetszeni fognak :-).

Tovább olvasom...

Salone del Mobile 2018 – 4. rész


0 hozzászólás

, ,

Az első részben már említettem, hogy a márvány illetve a márvány mintázat újra és újra feltűnt a kiállításon. Minden helyiségben jelen volt, különféle bútordarabokon köszönt vissza. Tartsatok Velem és megmutatom Nektek a kedvenceimet :-).

Tovább olvasom...

Salone del Mobile 2018 – 3. rész – Konyha kiállítás


0 hozzászólás

, ,

A fürdőszoba kiállításhoz hasonlóan a konyhakiállítás (Eurocucina) is 2 évente kerül megrendezésre Milánóban. Ez volt az a rész, ahol a legtöbb emberrel találkoztam, alig lehetett odaférni a bútorokhoz, annyian voltak, sajnos így sok jó képem nem is készült, de ami viszonylag jól sikerült és ötletes, azokat megosztom Veletek :-).

Tovább olvasom...

Salone del Mobile – 2. rész – Fürdőszobák


0 hozzászólás

, ,

A konyha és fürdőszoba kiállítást 2 évente rendezik meg a Salone del Mobile-n, idén láttam ezt a részt előszőr, így nem is gondoltam, hogy ez ilyen óriási. Nagyon sok szépet és inspirálót láttam, itt is azokat osztom meg, amelyek a legjobban inspiráltak, remélem Nektek is tetszik :-).

Tovább olvasom...

Salone del Mobile 2018 – 1. rész


0 hozzászólás

,

Újra itt vagyok és örömmel osztom meg Veletek a Milánóban tett utam élményeit a Salone del Mobile nemzetközi bútordesign kiállításról.
Idén is 2 napot töltöttem itt, viszont be kell valljam, hogy most kellett volna még 1 nap, hogy a konyha és fürdőszoba pavilonokat alaposan átvizsgáljam. Így is kábé 1500 fotót készítettem, amelyből a kedvenceimet megosztom Veletek, így több bejegyzést is terveztem erről a szuper kiállításról.
Ami tökéletesen kiderült, hogy nem hiába mantráztam Nektek a bejegyzéseimben a márványt, a növényeket, a zöldet, a rózsaszínt, ezek lépten-nyomon visszaköszöntek. A márványról egy külön bejegyzést is tervezek, mert még a csapból is ez folyt :-).
Nem titkolom soha, hogy nagyon szeretem az olasz design egyediségét, így most is főként ezeket látjátok. Ebben a részben úgy általánosságban a kedvenceimet osztom meg Veletek, bele is vágok.

Tovább olvasom...

5 lakberendezési tipp, hogy trendi otthonod legyen 2018-ban


0 hozzászólás

, , , , , , , , ,

Lakberendezési trendek 2018

Soha nem késő, hogy trendivé varázsold otthonod, erre mutatok néhány ötletet, amelyek jelenleg nagyon népszerűek és Te is nyugodtan kipróbálhatod amelyik tetszik :-).
Hamarosan még több trendiséggel jelentkezem, amint visszatértem Milánóból a Salone del Mobile kiállításról, úgyhogy készüljetek :-).

Tovább olvasom...

Húsvéti dekorációs ötletek


0 hozzászólás

,

Lehet már kicsit későn jelentkezem ezzel a bejegyzéssel mert munkaügyileg kicsit beúsztam, de hátha tudtok még néhány szuper ötletet hasznosítani ezek közül Húsvétkor :-). Egyben megragadom az alkalmat, hogy Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánjak Nektek!

Tovább olvasom...

A tavasz színei


0 hozzászólás

, , , , , ,

lila a lakberendezésben

Egy tavaszi kert tavaszi színkavalkádját hoztam most Nektek, akinek ez túl sok ne nézzen most ide :-). Ez alkalommal öt színt mutatok be Nektek nagyon röviden és néhány ötletet a használatukra a lakberendezésben. Az egyes színek összetétele, árnyalata nagyban befolyásolja, hogy melyik szobába javasolt tenni, viszont most csak dióhéjban írok róluk.

Tovább olvasom...

Helló zöld!


0 hozzászólás

, , ,

zöld a lakberendezésben

Ti kedvelitek a telet? Nekem nem a kedvenc évszakom és ha így a vége felé meglátok egy kis zöldet attól már jobban vagyok, ezáltal valószínűleg tudat alatt is keresem e színnek a jelenlétét, meg amúgy is rajongója vagyok :-).
Egyszer mutogattam már zöld belsőket és külsőket, melyet újra nézhettek itt: http://www.homeideas.hu/zold-belsok-es-kulsok/, de annyira várom már a tavaszt, hogy úgy gondoltam megint kell egy kis zöld a kis lelkemnek :-). Remélem Titeket is boldoggá tesz új bejegyzésem, szintén fókuszálva a zöld színre!

Tovább olvasom...

Galéria falak


0 hozzászólás

,

galeria fal, gallery wall

Épp egy galéria falat tevezek (képeket a falra), amelyhez inspirációkat gyűjtöttem, így arra gondoltam Veletek is megosztok néhány ezzel kapcsolatos ötletet.
Létezik olyan opció, hogy a falra rakjuk közvetlenül a képeket vagy a másik, hogy egy speckó polcra is rendezhetjük őket (az IKEA-ban is van ilyen), így nem kell annyira agyonfurkálni a falakat. Vagy akár a kettőt kombinálhatjuk is együtt.
A képek fajtájukat tekintve lehetnek fotók, festmények, poszterek, printek. Az is lehet, hogy csak fotókat használunk, de izgibb lehet ha vegyesen alkalmazzuk őket. A keretek vastagságát és színét is bátran variáljátok.
Íme a példák :-).

Tovább olvasom...