A tavasz színei


0 hozzászólás

, , , , , ,

lila a lakberendezésben

Egy tavaszi kert tavaszi színkavalkádját hoztam most Nektek, akinek ez túl sok ne nézzen most ide :-). Ez alkalommal öt színt mutatok be Nektek nagyon röviden és néhány ötletet a használatukra a lakberendezésben. Az egyes színek összetétele, árnyalata nagyban befolyásolja, hogy melyik szobába javasolt tenni, viszont most csak dióhéjban írok róluk.

Tovább olvasom...

Helló zöld!


0 hozzászólás

, , ,

zöld a lakberendezésben

Ti kedvelitek a telet? Nekem nem a kedvenc évszakom és ha így a vége felé meglátok egy kis zöldet attól már jobban vagyok, ezáltal valószínűleg tudat alatt is keresem e színnek a jelenlétét, meg amúgy is rajongója vagyok :-).
Egyszer mutogattam már zöld belsőket és külsőket, melyet újra nézhettek itt: http://www.homeideas.hu/zold-belsok-es-kulsok/, de annyira várom már a tavaszt, hogy úgy gondoltam megint kell egy kis zöld a kis lelkemnek :-). Remélem Titeket is boldoggá tesz új bejegyzésem, szintén fókuszálva a zöld színre!

Tovább olvasom...

Galéria falak


0 hozzászólás

,

galeria fal, gallery wall

Épp egy galéria falat tevezek (képeket a falra), amelyhez inspirációkat gyűjtöttem, így arra gondoltam Veletek is megosztok néhány ezzel kapcsolatos ötletet.
Létezik olyan opció, hogy a falra rakjuk közvetlenül a képeket vagy a másik, hogy egy speckó polcra is rendezhetjük őket (az IKEA-ban is van ilyen), így nem kell annyira agyonfurkálni a falakat. Vagy akár a kettőt kombinálhatjuk is együtt.
A képek fajtájukat tekintve lehetnek fotók, festmények, poszterek, printek. Az is lehet, hogy csak fotókat használunk, de izgibb lehet ha vegyesen alkalmazzuk őket. A keretek vastagságát és színét is bátran variáljátok.
Íme a példák :-).

Tovább olvasom...

Rózsaszín és rozsdabarna


0 hozzászólás

,

rózsaszín és rozsdabarna

Mostanában lépten-nyomon ebbe a színkombinációba botlok, a rózsaszín és vöröses tónusok párosításába, amelyből én most a rozsdabarnát választottam. Elképzelhető, hogy van akinek ez a kombináció túl sok, vagy a rózsaszínt nem szereti, de minimálban is lehet használni őket együtt vagy akár külön, szerintem nagyon friss színpárosítás. Én személy szerint nem annyira rajongtam a rózsaszínért, de mostanában kezdem megszeretni :-).
A bejegyzés végén pedig készítettem Nektek egy kollázst ilyen színű termékekből :-).

Tovább olvasom...

Dekorációk elrendezése


0 hozzászólás

, ,

Ha esetleg új évkor selejteztünk és megtaláltunk egy csomó régi dekorációt az otthonunkban amikre már nem is emlékeztünk, viszont néhányat meg szeretnénk tartani és központi helyre kirakni, akkor itt a segítség hogyan tehetjük meg ezt. Ebben a bejegyzésben abban nyújtok segítséget hogyan tudtok dekorációkat szépen elrendezni különböző felületeken.
Amire szükség van az egy dekoratív tálca, pár személyes tárgy, könyvek, gyertya és egy váza élő növénnyel.
Azt az elvet azért mindenben érdemes követni, hogy a kevesebb több :-).

Tovább olvasom...

Rendszerezési ötletek


0 hozzászólás

,

Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de én azt érzem, hogy mindig lehetne mit rendszerezni a lakásban. Ebben segítek most Nektek néhány tippel, amelyet akár az új évben már ki is próbálhattok :-). Boldog Új Évet kívánok és remélem jövőre is velem tartotok.

Tovább olvasom...

Kreatív ajándék csomagolási ötletek Karácsonyra


0 hozzászólás

, ,

Eljött az idő, hogy lassan becsomagoljuk az ajándékokat, ez úgy a legszebb, ha mi tesszük ezt saját kezűleg, ehhez gyűjtöttem különféle Karácsonyi csomagolási ötleteket. Ez az utolsó Karácsonnyal kapcsolatos bejegyzésem idén, így békés, boldog Karácsonyt kívánok Nektek!

Tovább olvasom...

Fehér és ezüst Karácsony


0 hozzászólás

, ,

Újabb Karácsonyi dekoráció kollázst készítettem Nektek, ezúttal fehér és ezüst színkombinációban ismét lelőhelyekkel. Jó készülődést kívánok Nektek!

Tovább olvasom...

Karácsonyi dekorációs ötletkavalkád


0 hozzászólás

, ,

Újabb Karácsonyi dekoráció ötletekkel jelentkezem. Mindegyik ötlet egyszerűen megvalósítható alacsony költségvetésből is, csak egy kis kreativitás szükséges :-).

Jó pár dekorációban feltűnik az Ilex nevű bogyós növény. Itthon is lehet kapni virágárusoknál, én nagyon szeretem mert egyszerűen szép és nagyszerű dekorációs eszköz Karácsony környékén az élénk piros színével. Viszont ha kis gyermeketek van vigyázzatok mert ha jól tudom mérgező.

Nagyon jó ötletek, csemegézzetek közöttük! Én komolyan nem tudom melyiket valósítsam meg idén, annyira jók :-).

Tovább olvasom...

Sötétkék-arany Karácsony


0 hozzászólás

, , ,

Mit szólnátok egy sötétkék-arany színkombóhoz az ünnepi asztalon? Először furcsa volt nekem a sötétkék arannyal, idáig inkább ezüsttel társítottam, de ahogy keresgéltem ilyen színű termékeket egyre jobban megkedveltem :-). Készítettem Nektek egy bevásárlólistát a lelőhelyekkel ha ezt a párosítást szeretnétek az ünnepi asztalon. Jó készülődést :-)!

Tovább olvasom...